-TAG- First Things..

Ik kwam weer een tag tegen die ik echt superleuk vind om te doen. Het gaat over de eerste keer van dingen. En ja, dat is gewoonweg super om eens te vertellen. Even om duidelijk te zijn: het gaat niet over juicy details op liefdesgebied. Overal is namelijk een eerste keer bij. Genoeg gepraat, laten we eens beginnen.

Het eerste ding dat je doet als je ’s morgens wakker wordt.

Nou, als ik wakker word, kijk ik als eerste op mijn telefoon hoe laat het is en of ik nog dingen heb ontvangen, zoals berichtjes of mails. Verder vraag ik me ook nog even af of ik al wil opstaan, of dat ik het liefst nog even blijf liggen in mijn warme bedje.

foto (51)

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat.

Ehm..de sportschool…Omdraaien en hard wegrollen?! Nee grapje. Ik ga eigenlijk al maanden niet meer naar de sportschool. Ik heb een aandoening waarbij sporten er niet echt in zit. Ik heb het meermalen echt geprobeerd en het eerste ding wat ik dan altijd deed, was op de fiets/hometrainer gaan zitten en even een paar minuutjes trappen. Ik heb nooit een hekel gehad aan de hometrainer. Ik vond het altijd wel even fijn, verstand op nul en gewoon trappen.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk/school.

Ik werk al een tijdje niet meer, en ook ga ik niet echt meer naar school. Maar al jaren doe ik precies hetzelfde als ik thuiskom. En dat is…..Gauw mijn kleren verwisselen voor of mijn pyjama of een huispak met warme sokken. Echt waar, je zult mij thuis meestal aantreffen in een pyjama of huispak. Ik vind het gewoon fijn om iets comfortabels aan te hebben.

slapen

Eerste auto

Mijn allereerste auto was een Citroen AX. Een zwarte met erop een grote roze Knorretje sticker. Ook bovenaan mijn raam stond KNORRETJE. Het was een geweldige auto. Ik heb helaas de auto na een jaar er met plezier in gereden te hebben, naar de sloop moeten brengen. Hij was gewoon oud en kon niet meer gefikst worden. Daarna moest ik medicatie gaan slikken die je reactievermogen beïnvloeden en mocht ik geen auto meer rijden. Erg jammer, want het was echt geweldig een eigen autootje te hebben.

Knorretje

Eerste ongeluk/overtreding.

Mijn eerste overtreding was dus in mijn eigen autootje. Ik reed 70 op een weg waar je 50 km/h mocht. Heel stout natuurlijk. Dat was mijn aller eerste overtreding. Mijn eerste ongeluk was toen ik nog wat jonger was, in de auto van mijn vader. Mijn vader reed en we knalden tegen een andere auto op. Ik had gelukkig niets, mijn vader en de andere automobilist gelukkig ook niet, maar we waren wel geschrokken.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was

Dokter…later werd dat dierenarts, maar ik wilde als klein meisje altijd graag arts worden. Ik speelde dan ook graag een dokter op de kleuterschool. Met een koffertje en stethoscoop …Ik plakte pleisters op mijn knuffels en poppen en vond verbandjes aanleggen een waar feest.

glaswater

Eerste keus qua drinken.

Mijn eerste keus is heel saai. Ik ga namelijk het liefst voor een groot glas met water. Ik vind het lekker en simpel en het is bijna overal gewoon te krijgen. Thee of koffie is ook erg lekker. En een cola op zijn tijd ook. Maar mijn allereerste keuze zou toch water zijn.

Eerste keuze desert.

Dat zal zelfgemaakte tiramisu zijn! Ik ben helemaal verslaafd aan mijn zelfgemaakte tiramisu. Iets lekkerders is er in mijn ogen gewoon echt niet!  Hij is niet zo chemisch als de tiramisu uit de winkel en vaak maak ik hem met minder alcohol dan er normaal gesproken in hoort te gaan. Hij is gewoon echt lekker!

foto (59)

Eerste liedje dat er in je opkomt.

Oh my…tja als je me het nu plotseling gaat vragen is het het deuntje van Calgon….Wasmachines leven langer met..Jaja nou je weet het wel hoe dat deuntje gaat..

Eerste grote aankoop.

Mijn eerste grote aankoop was…Mijn huis! Een enorme aankoop, maar zeker de moeite waard! Ik woon met superveel plezier in dit appartement!

Eerste baantje.

Mijn eerste baantje was een folderwijkje. Ik bezorgde reclamefolders in de buurt rond. En dat vond ik soms echt vreselijk. Zeker als het weer verschrikkelijk slecht was.

Eerste keer in het vliegtuig.

Dat was toen ik ongeveer 2,5 a 3 jaar oud was, naar Griekenland. Ik herinner me er niet erg veel van. Later gingen we nog een keer naar de Canarische Eilanden,ik zal 5 geweest zijn. En in 2005 gingen we met familie naar Turkije. Ik vind vliegen echt tof. Veel mensen zijn bang of zenuwachtig. Ik heb er geen last van. Vliegen vind ik geweldig

SONY DSC

Dat was de tag alweer! Ik vond het leuk om te doen. Ik zou zeggen, neem hem over en vul hem in. Het is super om dit te doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s