Unboxing Waatbox juni 2013

Er is een nieuwe beautybox in beautyland opgedoken. En daar was ik natuurlijk enorm nieuwsgierig naar. Het heet de Waatbox en het principe is vrijwel hetzelfde als de gevestigde beautybox namen. Voor 14,95 krijg je een box thuisgestuurd gevuld met producten die je kunt testen. Er is echter wel een verschil met bijv. de Glossybox. Daar waar de Glossybox namelijk werkt met proefverpakkingen en miniaturen en enkele fullsize producten, is de Waatbox gevuld met enkel fullsize producten. Dat is natuurlijk wel wat fijner. Tenminste mijn persoonlijke mening blijft dat dit dus fijner is dan miniaturen. De Waatbox bevat 6 fullsize producten om uitgebreid te testen.

Uiteraard heb ik weer een unboxing gemaakt en op youtube gezet! Hier het filmpje!

waarschuwing!

Mijn youtubevolgers hebben de waarschuwing al ontvangen, maar omdat deze blogpost wat later komt, zet ik hier ook de waarschuwing. In de box blijken producten over datum te zitten. Na wat verontrustende berichten ben ik zelf op onderzoek uitgegaan en ben tot de ontdekking gekomen dat de producten van easy sun en maybeline al 5 jaar uit de productie zijn en dus ver over datum zijn! Schandalig! Ik raad bij deze de box af. En mocht je m hebben,gooi de inhoud weg! Omdat het voor mij van belang is jullie goed te informeren zet ik deze post meteen vanavond nog online..

Ter aanvulling, hier de antwoorden van de mailtjes van de betreffende bedrijven!

Beste  Mevrouw v/d Klein,

Hartelijk dank voor uw bericht over product uit assortiment, dat wij met aandacht hebben gelezen.
Kleurnummer 606 Golden Sand staat niet meer geregistreerd in ons systeem, dit houdt in dat het al enkele jaren niet meer geproduceerd wordt. De precieze jaren kunnen wij helaas niet aangeven.

We hechten veel waarde aan de vragen en opmerkingen van de consument, we waarderen het dan ook zeer dat u ons op de hoogte heeft gebracht.

Als u nog vragen heeft kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met ons Informatiecentrum (telefoonnummer 023-5499345). Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Maybelline

Geachte mevrouw v/d Klein,

Hartelijk dank voor uw bericht betreffende Easy Sun.

De genoemde Easy Sun producten zijn inderdaad al geruime tijd, een aantal jaar, uit ons assortiment. We kunnen de kwaliteit niet meer garanderen en adviseren de producten niet te gebruiken.

Wij zijn niet bekend met WAAT, maar niet alle bedrijven kopen onze producten direct bij ons in.

Hopelijk hebben we u hierbij voldoende geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet, kind regards,
Consumentenservice

Advertenties

3 gedachtes over “Unboxing Waatbox juni 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s