Beautylovers…

Een tijdje terug vroeg een van mijn lezeressen of ik misschien een forum wist waar meiden samen afspraken om te bestellen bij een webshop. Bestellen bij een webshop is namelijk leuk, maar ook best een beetje prijzig.  Ik ben gaan zoeken op internet en ben inderdaad wel verschillende fora over beauty tegen gekomen. Maar op geen enkele site kwam de mogelijkheid naar voren om samen met een groepje meiden op webshops te bestellen. En ik mistte ook gewoon het kletsen over je liefde voor beauty, zonder dat iedereen zijn blog aan het aanprijzen was. En tja, als je wat mist is mij geleerd dat je ervoor moet zorgen dat het er komt.

SONY DSC

En dat heb ik dus bij deze gedaan! Voor alle beautyliefhebbers en meiden die niet in de luxe positie zijn om met een groepje vriendinnen op webshops te bestellen, heb ik een forum opgezet!  Niet alleen natuurlijk om samen te bestellen op webshops…Dat zou een beetje zonde zijn. Nee, ook vooral om lekker te kletsen over je liefde voor beauty, fashion en lifestyle. Want het is natuurlijk te gek! En wat is er mooier om je tips en tricks te delen met alle ander dames?  Ik ben gewoon een forum gaan aanmaken en ik hoop dat ik daarin in een behoefte kan voorzien, dat meiden in groepjes dingen kunnen bestellen op internet. Want wat is er toffer dan goedkoop de leukste dingen te shoppen?

http://beautylovers.forummaken.nl/

Ik zou zeggen, neem een kijkje en meld je aan!

! De beheerder van het forum is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel geleden schade, financieel of anderzins. Het afspreken om in een groep te bestellen gebeurd dan ook op geheel eigen risico!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s