Review Puma Sync

SONY DSC

Puma…Een merk dat ik vooral ken van de sportieve schoenen en de sportkleding, komt ook al een tijdje met hun eigen geurlijn op de markt. En dat vind ik natuurlijk best tof. Toen ik het luchtje Puma sync. in mijn bezit kreeg, was ik dan ook super nieuwsgierig naar hoe het zou ruiken. Puma doet mij namelijk altijd denken aan sportief en actief. En ik hoopte dat dit luchtje die associatie ook een beetje waar zou kunnen maken. Een luchtje moet (nou ja moet moet) natuurlijk wel een bepaald gevoel oproepen bij de draagster en haar omgeving. Tenminste ik vind dat een luchtje zoiets toch wel in zich moet hebben. Het moet je meteen grijpen en een soort van meevoeren op een avontuur. Dat is wat voor mij een parfum zou moeten doen. Oke, dat klinkt natuurlijk nogal vaag. Maar als je een luchtje opspuit, bijvoorbeeld op vakantie, dan zou je het toch fijn vinden dat als je thuis hetzelfde luchtje opdoet, je meteen terug moet denken aan de vakantie? Dat bedoel ik dus.

SONY DSC SONY DSC

Allereerst valt me de vrolijke verpakking op, dat maakt mij meteen nieuwsgierig en vooral ook vrolijk. Ik ben echt gevoelig voor parfumverpakkingen moet ik zeggen. En deze vind ik supergaaf. Puma heeft zich  laten inspireren door de tijdloosheid van vinyl, je weet wel de ouderwetse platen (die nu weer hip zijn). Daarom dus de ronde vorm van het flacon, en de ronde logo’s op de verpakking. Leuk!

Tijd om het geurtje eens wat nader te bekijken.

De topnoot bestaat uit  bessen, papaya en mandarijn

De hartnoot bestaat uit waternoten, lotus en mandarijn

De basisnoten in dit parfum zijn sandelhout amber en perzik

Als ik het luchtje opspuit ruik ik een frisse maar ook zoetige exotische geur die het midden houdt in mandarijn en papaya, na een uur  gaat de geur over in een wat uitgesprokener mandarijn geur. En daar moet je van houden anders gaat het je op dit punt echt irriteren. En na een uur of 4 ruik ik duidelijk een wat perzikachtige geur die de rest van de dag blijft hangen. Het parfum is dus echt de hele dag te dragen en bij mij vervaagd hij dus niet. Ik hoef niet bij te spuiten en ik kreeg zelfs een compliment in de supermarkt van een meisje. Ze wilde meteen weten welk parfum ik droeg en waar zij het kon kopen. Dat zegt wat mij betreft toch genoeg over de geur.

Puma sync. Is wel een parfum die je een beetje uit je comfort zone haalt. Ben je een liefhebber van fris dan is het aan de zoete kant, ben je een liefhebber van zoet, dan is dit parfum weer aan de frisse kant. Eigenlijk is Puma sync. dus het beste uit twee werelden en een heel draagbare geur!

Puma sync. is E 9,50,- voor 20 ml

E  14,95,- voor 40 ml

E  21,15,- voor 60 ml

Het is een zeer betaalbare parfum en daardoor dus ook al voor vrijwel elke dame te betalen en dragen! Dat is absoluut een enorm pluspunt aan deze parfum. Je kunt Puma sync. kopen bij de drogist of in de parfumerie. En ik denk dat het absoluut een fijne aankoop is om te doen. Ik gebruik Puma sync. heel graag en kan hem dan ook aanraden!

Advertenties

2 gedachtes over “Review Puma Sync

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s