Happy New Year!

Hallo lieve volgers. (Geen idee of jullie lief zijn besef ik me opeens. Maar jullie volgen mijn blog. En dat is op zich al heel lief). Hoe is jullie oud en nieuw verlopen? Het mijne was erg rustig. Ik vind het wel leuk maar voor mij brengt oud en nieuw vaak wat meer gewrichten uit de kom mee, door onverwacht harde knallen. Maar ik heb genoten samen met Daan. En dan is het zomaar alweer een heel nieuw jaar. met goede voornemens. Ik heb er maar een klein aantal. Ze zijn niet spectaculair. Maar voor mij stiekem wel. En waarom…. Dat vertel ik vast wel eens.

  1. Meer ritme in eten en slapen
  2. Van de medicatie die ik slik afkomen
  3. alternatieven gebruiken
  4. gezonder leven
  5. genieten van alles wat er komen gaat

 

En jullie, hebben jullie goede voornemens? Misschien wel om goed gemotiveerd naar school te gaan. Dan is een nieuwe tas misschien juist wat je nodig hebt. Misschien een leuke rugzak? Ik was en ben zelf nog altijd dol op rugakken, zoals deze. Als ik nog op school zou zitten, zou ik het wel weten.

 

mi-pac_rugzak_nordic_navy-2_34.95

Deze tas hebben ze in twee kleuren op Marrington . Misschien wil je het wel veel serieuzer aanpakken met school. En een daarbij behorende tas hebben. Zoals deze bijvoorbeeld

aktetas_forte_92011-1

en heel  mooi, degelijk en klassiek ontwerp, dat weer helemaal zijn weg terug vindt naar de school lokalen. Een goede oplossing voor de scholier die serieus is en niet zo op zou willen vallen. Geloof mij, zodra je klasgenoten zien wat voor een praktische tas, of rugtas je gekozen hebt om het jaar met goede moed weer in te gaan, als een voornemens, doet goed voorbeeld goed volgen.

Of heb je toch meer reizen op je voornemens lijstje staan? Geen paniek, ook hier mooie reistassen voor te krijgen. Degelijke tassen, waarmee je met gemak een weekend, midweek of zelfs langer weg zou kunnen gaan. Neem nu deze mooie tas

mi-pac_black_classic_duffel-2

In deze tas kun je genoeg kwijt om een heel weekend, een midweek, een week of langer weg te kunnen gaan. En als reiziger wil je natuurlijk niet anders. En al reis je naar je vriend op en neer. Met een mooie reistas wil je altijd wel gezien worden. Op de website van <a href=Marington

Of je reist in iets meer steil. Alles is te vinden op de site van Marington.

Nog een voorbeeld.Een kleintje maar. Stel, je hebt je voorgenomen dit jaar zuiniger om te gaan met je laptop en tablet en andere elektronische spullen? Daar wil je dan natuurlijk wel een beetje een fatsoenlijke laptoptas  bij hebben . Dat zou ik wel willen. Nu heb ik een prachtige Kiplingtas, waar ik uitgebreid over heb geschreven. En wie weet nog wel eens zal doen, maar deze tassen zijn ook onweerstaanbaar. En helemaal goed als je voornemen is dat je zuiniger gaat zijn op je apparatuur.

 

 

Ik mag als blogger mijn lezers een korting aanbieden van Marington. Om zo je nieuwe tas uit te kunnen zoeken met korting, en je  goede voornemens te kunnen beginnen.

De kortingscode is: KORTING10

Deze code geeft je een korting van 10% op het GEHELE assortiment aan tassen etc. Ik zou zeggen, snuffel rond en kijk of je je droom tas kunt vinden, waar je je goede voornemen een heel goed droomvoornemen zou kunnen gaan maken!  Veel shop plezier op de website. En als je een toffe tas hebt…kun je me altijd even vertellen hoe je het vindt en of je tas bevalt.

Tot heel snel weer

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s