Clusterbeast beating

Ik heb clusterhoofdpijn. Dat is geen nieuws meer. ik gebruik zuurstof en injecties om “het beest” zoals wij clusterkopjes het noemen, uit te bannen. Tijdelijk. Terug komt hij altijd..helaas.

image

Je probeert de gekste dingen….gaat door een hel die nooit iemand zal begrijpen. Hier de cefaly….niet succesvol voor mij. Ondersteboven hang je…kruipen over de vloer. Maar vooral pak je de zuurstoffles. Met een voor mij veel te groot standaard masker met gaatjes en een slechte kin en neus afsluiting. Door mijn huidige liefje Daan ben ik er nu achter waarom ik zo vaak injecteren moest (de bijwerkingen zijn echt vreselijk vervelend. Ook als je jezelf voorhoud dat je cluster snel weg is. Affijn mijn zuurstofmasker bleekeen ding van niks te zij . Ik kreeg niet de nodige 100% zuurstof die je wel nodig hebt om het beest terug zijn hok in te krijgen. Als een soort reddende engel was daarDaan. En hij had wel het juiste masker voor me. Siloconen kin en neus afsluiting zodat er geen zuurstof weglekt. En twee zijklepjes die sluiten bij t inademen. De standaard maskers hebben ook voor de gaatjes een soor siliconen afsluiter maar deze zijn te klein. En zo bereik je je doel, een clusteraanval zo snel als kan stoppen dus niet of nauwelijks.

image

Als je mn broek, liefdevol door mn katten behaard even buiten beschouwing laat. Dit is het absoluut perfecte masker wat mij betreft. Gewoon leverbaar in Nederland. Bij Linde gas sowieso. En een aanval stopt bij mij nu na 10 ipv 20 minuten. En zeker met de Expirimentele combinatie van amitryptiline en fleurazepam kan ik nu zeggen…Clusterbeast versus Roos 10-1. Want niks is onfeilbaar en het beest zoekt lijkt wel altijd een weg. Ben ik genezen? NEE. Maar wel een stuk opgeknapt door een juist masker op mn toetje. Dus aan mn medeclusterkopjes..probeer dit masker. Het is beter.. over de medicatie doe ik geen verdere aanbeveling het helpt me waarschijnlijk doordat ik te diep slaap om van de pijn wakker te worden. Prima. Overdag wil er nog wel s een doorzetten. Maar t is door het masker dat Daan me aanraadde al zoveel beter! Ik weet dat er uit Amerika ook goede maskers komen . Maar als deze zo duur blijven en niet leverbaar wordt in Nederland dan is dit t beste alternatief. Ook voor andere mensen die 100% zuurstof nodig hebben is dit masker een uitkomst. Dit moest ik kwijt. Lieve Daan, bedankt. Zonder jouw masker tip was ik waarschijnlijk nog steeds wanhopig geweest en suf van alle injecties!

Helaas kan zuurstof soms ook niet werken.

Advertenties

4 gedachtes over “Clusterbeast beating

  1. Marinaja5 zegt:

    Lieverd, dat is de optimask …uit Amerika. Dat zijn idd de beste maskers voor clusterkoppies. Bij OUCH België zijn ze soms ook, maar een stuk goedkoper! Helaas niet altijd beschikbaar daar, maar scheelt toch tientallen euro’s. Fijn dat het werkt op deze manier, geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s